Πώληση Βίλα, Castara, Tobago, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Miss Mills Road, Englishman's Bay, Tobago

Πώληση - Cod. 28216

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 195.1 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Sunset Valley Estate είναι μια από τις πιο γραφικές ιδιότητες στην Καραϊβική. Η βίλα είναι σκαρφαλωμένο κατά μήκος μιας κορυφογραμμής με θέα το γραφικό κόλπο του Άγγλου, που περιβάλλεται από δύο στρέμματα κήπους και περιβόλια. Η θέα είναι απλά αξέχαστη ... τα καταγάλανα Καραϊβικής στο μέτωπο και τα πλούσια, βαθιά χόρτα του τροπικού δάσους στο πίσω μέρος.

Sunset Valley αποτελείται από περίπου 2100 τετραγωνικά. Ft. Του μέσα στο χώρο και άλλα 800 τετραγωνικά. Ft. Του σκεπαστή βεράντα για υπαίθρια διαβίωση. Η κύρια βίλα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια. Δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν δύο διπλά και μονά κρεβάτια (με ensuite μπάνιο). Το τρίτο υπνοδωμάτιο έχει δύο δίδυμα και το τέταρτο υπνοδωμάτιο (που χρησιμοποιείται σήμερα ως πισίνα / αποθήκη) έχει μια ωραία μεγέθους πατάρι. Η βίλα διαθέτει ενιαία διαρρύθμιση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο μεγάλο δωμάτιο με δορυφορική τηλεόραση. Όλα τα δωμάτια ανοίγουν την τεράστια wrap-γύρω βεράντα και εκπληκτική θέα του. Ένα μεγάλο αίθριο με υπέροχη φυτά και λουλούδια περιβάλλει την πισίνα. Υπάρχουν πολλές καρέκλες, σαλόνια και αιώρες, καθώς και ένα υπαίθριο ντους για την εξυπηρέτησή σας.

Το κτήμα περιλαμβάνει επίσης δύο ξεχωριστά διαμερίσματα. Ένα, τέταρτα της υπηρεσίας, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη βίλα. Αποτελείται από ca. 400 τετραγωνικά. Ft. Η ανεξάρτητη gatehouse είναι περίπου 600 τετραγωνικά. Ft. Και οι δύο αυτές μονάδες έχουν καθιστικό κουζίνα και υπνοδωμάτια.

Sunset Valley βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία. Τρεις από τις καλύτερες παραλίες Τομπάγκο βρίσκονται εντός δέκα λεπτών από το κτήμα. Το καλύτερο από αυτά, στον κόλπο Άγγλου, είναι ακριβώς κάτω από το λόφο. Κοντέ-Ναστ ταξιδιωτικό περιοδικό που ονομάστηκε πρόσφατα Bay Άγγλου ως μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Bay Άγγλος είναι πραγματικά εικόνα καρτ ποστάλ τέλεια .... uncrowded, παρθένα, και αναμφισβήτητα υπέροχη. Bay Άγγλου προσφέρει επίσης μια συμπαθητική επιλογή των κοραλλιών και των ψαριών για ψαροντούφεκο. Castara και Parlatuvier προσφέρουν επίσης εξαιρετική κολύμβησης και είναι πολύ κοντά.

Μερικά από τα καλύτερα παρατήρηση πουλιών και πεζοπορία Τομπάγκο μπορεί να βρεθεί στην άμεση περιοχή Sunset Valley της. Το τοπίο είναι υπέροχο και η άγρια ​​ζωή μέσα και γύρω από το κτήμα είναι αξιοσημείωτη. Άλλες δραστηριότητες, όπως το γκολφ, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, ή ερασιτεχνικής αλιείας είναι μια λογική απόσταση με το αυτοκίνητο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB