Τρινιδάδ και Τομπάγκο

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Τρινιδάδ και Τομπάγκο

Ακίνητα προς πώληση στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη ζωή και την πραγματικότητα μιας χώρας πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Εάν αποφασίζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, είναι σημαντικό να διαβάσετε την έκθεσή μας.

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι μια νησιωτική χώρα στην Κεντρική Καραϊβική, η πρωτεύουσά της είναι το λιμάνι της Ισπανίας.

Η πρωτεύουσα του έθνους είναι ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο και έχει πολλά παραδείγματα αρχιτεκτονικής αποικιακού στιλ και μερικές τουριστικές δραστηριότητες για να κάνετε αν μείνετε εδώ για μερικές ημέρες.

Η αγορά κατοικιών στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο παραμένει αδύναμη, με την προβληματική οικονομία λόγω της εξάρτησης από τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, ιδιαίτερα στο Τρινιντάντ. Η μέση τιμή του ακινήτου προς πώληση στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο μειώθηκε κατά 5,9% κατά τη διάρκεια του έτους και οι τιμές των κατοικιών μειώθηκαν κατά 14,3%.

Η χώρα έχει ανακάμψει πιο αργά από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση από ό, τι μερικές γειτονικές χώρες, με ακίνητα για τιμές πώλησης που μειώνονται κατά 20%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ξένοι αγοραστές, οι οποίοι κατά κύριο λόγο προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, παρεμποδίστηκαν από την απαίτηση που θεσπίστηκε το 2007 ότι οι ξένοι επενδυτές πρέπει να αποκτήσουν άδεια για αγορά γης και ακινήτων προς πώληση στο Τομπάγκο.

Οι ξένοι αγοραστές ακινήτων προς πώληση στο Τρινιντάντ μπορούν να αγοράσουν μέχρι ένα στρέμμα κατοικιών χωρίς άδεια. Στο Tobago, από την άλλη πλευρά, δεν χορηγήθηκε άδεια σε αλλοδαπούς αγοραστές επειδή εισήχθη απαίτηση αδείας τον Οκτώβριο του 2007.

Οι αγοραστές οφείλουν να πληρώνουν 5% έως 10% τέλη χαρτοσήμου, εκτός από τα νομικά έξοδα.

Το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο είναι ένα από τα πλουσιότερα έθνη στην Καραϊβική. Σε αντίθεση με πολλούς γείτονες της Καραϊβικής, οι οποίοι στηρίζονται στον τουρισμό, το Τρινιντάντ εξαρτάται πολύ από την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Το 2017, ο γενικός ρυθμός πληθωρισμού της χώρας διαμορφώθηκε στο 1,9%, από 3,1% του προηγούμενου έτους και το χαμηλότερο επίπεδο σε 52 χρόνια, σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα του Τρινιδάδ και Τομπάγκο. Τον Φεβρουάριο του 2018, ο πρωτογενής πληθωρισμός ήταν 0,9%. Ο τομέας των κατασκευών ενισχύεται από το κυβερνητικό αναπτυξιακό σχέδιο "Vision 2020", το οποίο αποτελείται κυρίως από νέα κτιριακά έργα για ακίνητα προς πώληση στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Ενώ πολλοί κάτοικοι του Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι πλούσιοι, το 17% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Το έγκλημα που αφορά τα ναρκωτικά, τα πυροβόλα όπλα και τις συμμορίες παραμένει μια πρόκληση, ειδικά στο Τρινιντάντ, με δολοφονίες και απαγωγές στην κορυφή της λίστας.

  •  
    Μετακίνηση στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο: ο πλήρης οδηγός

    Συνεχίζοντας να αναλύουμε τους πιο επιθυμητούς και επιθυμητούς προορισμούς των ονείρων στους επενδυτές, σίγουρα δεν μπορούσαμε να σταθούμε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη: μιλάμε για το νησιωτικό κράτος Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Βρίσκεται στα βορειο-ανατολικά της Βενεζουέλας, η δημοκρατία μ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Sunset Valley Estate είναι μια από τις πιο γραφικές ιδιότητες στην Καραϊβική. Η βίλα είναι σκαρφαλωμένο κατά μήκος μιας κορυφογραμμής με θέα το γραφικ...
Τομπάγκο λόφο Signal - Περίφραξη στην επίπεδη γη για την πώληση 7500 sq.ft USD $ 135,000.00. . θα ληφθούν υπόψη όλες οι προσφορές.
Cod. 26996

Πώληση Μονοκατοικία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Caroni, Wyma, Chaguanas

244,994.62EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

278.71 m²
Αυτή η όμορφη μοντέρνα μονοκατοικία ολοκαίνουργιο σπίτι 3 υπνοδωματίων 2 μπάνιο βρίσκεται σε πάνω από 5000 τετραγωνικά πόδια της γης σε μια ασφαλή και...
Cod. 21930

Πώληση Χωράφι, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Arima, Arima, North East Coast

2,773,668.64EUR
Πώληση
Χωράφι

0.93 m²
Πρόκειται για 300 στρέμματα γης που βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή της Δημοκρατίας του Τρινιδάδ και Τομπάγκο. η γη είναι φορτωμένο με τικ, Κέδρο...
UNAVAILABLE
Cod. 19477

Πώληση Χωράφι, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Caroni, Wyma, off Uriah Butler Highway

1,293,027.18EUR
Πώληση
Χωράφι

29728.97 m²
Ιδιόκτητη γη (8 στρέμματα), το οποίο είναι ιδανικό για την ανάπτυξη με όραμα. Η αναγραφόμενη τιμή είναι σε Τρινιντάντ και Τομπάγκο νόμισμα, αλλά αυτό ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB